Simkad Buat Duit 2019

Simkad Unlimited Media Social + Chat + Call Serendah RM48/bulan

Dapatkan Simkad Unlimited Internet ini Dengan Hanya 3 Langkah Mudah Anda Boleh Gunakan Media Sosial Internet Sepuasnya !

( ...Cubalah Sekarang Anda Pasti TIDAK AKAN Cari SIMKAD LAIN ! )

PROMO AKAN TAMAT
Order Segera
Dapatkan Simkad Unlimited Hari INI

Cara Buat Duit Dengan Simkad Halotelco

Cara mudah dapatkan duit sampingan dari syarikat Halotelco

Ramai pengguna simkad internet diluar sana hanya tahu gunakan simkad untuk kegunaan sendiri sahaja . Tahukah anda sebenarnya ada cara alternatif untuk jana pendapatan sampingan secara sambilan tanpa mengganggu masa kerja anda.

Tahun 2019 ini Halotelco kini membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar simkad kepada pengguna baru .Dengan hanya perlu ikut beberapa syarat mudah yang ditetapkan oleh syarikat .



Apa yang best jadi agen Halotelco ?

- Anda tak perlu hadir mana-mana seminar 
- Tak perlu modal besar
- Tak perlu hadir mana-mana event rasmi Halotelco
- Semuanya Fleksibel mengikut masa anda

Untuk jadi agen Halotelco semuanya boleh dilakukan secara online . Jadi tak ganggu masa kerja dan aktiviti harian anda
Team support ,team marketing ,bahan promosi sudah disediakan



Syarat-syarat untuk menjadi pengedar sah simkad Halotelco
1. Perlu dapatkan simkad Pelan TERBARU Tuntalk Dari kami / pengedar sah Halotelco Halotelco
* Jika anda beli simkad di kedai handphone biasa diluar / direct dalam website Halotelco ..Anda tidak dikira sebagai  pengedar sah kerana bukan dari rakan niaga halotelco 

2. Anda perlu topup minimum RM30 dan langgan pelan internet RM28 21GB setiap bulan minimum

Mudah kan syarat pengedar sah Halotelco tetapkan ..Langsung tak membebankan , Lagipun anda sendiri gunakan simkad untuk data setiap hari sambil tu boleh jual simkad
Tiada caj Pendaftaran RATUS RINGGIT
Tiada caj TAHUNAN keahlian
Anda hanya perlu guna dan kongsikan kelebihan Halotelco pada kawan-kawan


 

Apa kelebihan jadi pengedar Dealer simkad Halotelco ?
Nak tahu kenapa Ramai suka promot pasal simkad ni ?

Ini semua kerana HQ Halotelco menawarkan komisyen lumayan kepada semua Dealer yang sertai peluang perniagaan ini . Apa yang dealer dapat bila jual simkad ni kepada pelanggan baru ?


Kelebihan sertai peluang perniagaan terbaru sebagai Dealer pengedar simkad Halotelco
1. Anda diberi komisyen 10.00% dari nilai pakej langganan setiap pelanggan anda telah daftarkan
2. Jika Pelanggan anda daftarkan tadi pun daftar jadi agen dan agen tadi daftarkan pelanngan baru (level 2) . Anda dapat lagi 3.00% dari nilai pakej langganan cutomer tu
3. Jika customer baru tadi tu berminat jadi agen dan agen tadi daftarkan customer baru (level 3). Anda dapat lagi 2.00% dari nilai pakej langanan customer tu
4. Anda boleh daftarkan simkad gunakan aplikasi Dealer Halotelco
5. Tiada had pendaftaran ahli
6. Ada Sistem website untuk rekrut agen disediakan
7. Anda dapat Panduan lengkap cara proses daftar
8. Anda dapat bantuan Marketing dari team Halotelco
9. Promosi bahan marketing disediakan olah HQ
10 . Pelan murah jimat dan mudah jual 
11. Ada Bantuan promosi dari HQ melalui iklan TV, Radio dan surat khabar (produk viral)
12 Pelbagai ganjaran hadiah percutian dan lain-lain dari Halotelco
13. Group support halo telco juga disediakan

Anda boleh rujuk penerangan bergambar dibawah


GAMBAR 1

GAMBAR 2

GAMBAR 3

 


 nak dapat 1000 pelanggan tu tak mustahil , jom kita kira berapa komisyen anda akan dapat jika sudah daftar 100 customer (level 1),100 customer (level 2), 100 customer (level 3) . Kita kecilkan sikit supaya nampak lebih mudah untuk semua orang capai

Penerangan ringkas
100 cunstomer (level 1) anda sendiri yang daftarkan mereka sebagai agen
100 customer (level 2) adalah customer dari agen anda dari level 1 (rujuk gambar no 2)
100 customer  (level 3) adalah customer dari agen anda dari level 2  (rujuk gambar no 2)

Contoh situasi , customer semuanya langgan RM48 sebulan kerana mahu data unlimited social + unlimited music + Quota video 60GB + perlindungan Insuran  dan unlimited call kesemua rangkaian . OK cara kiraan komisyen anda dapat seperti berikut:

Jumlah komisyen anda dapat
100 cunstomer (level 1) RM48 x 100 x 10% = RM480
100 customer (level 2) RM48 x 100 x 3% = RM144
100 customer  (level 3) RM48 x 100 x 2% = RM96
Total komisyen = RM720 setiap bulan Halotelco akan bayar ke akaun bank anda . Ini contoh kiraan untuk 300 customer.. lagi ramai anda  dan agen-agen team anda daftar lagi banyak lah dapat


Ramai sudah sertai sebagai Agen Halotelco
JOM Order simkad sekarang

Anda guna simkad
Anda puas hati
Anda Kongsikan 
Anda Boleh Jana Pendapatan

Peluang perniagaan simkad untuk semua yang berminat!
Untuk Daftar sebagai Agen Pengedar Simkad Halotelco
Klik Sini >> Order simkad Unlimited

isi 3

INFO SIMKAD Halotelco

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *